Avsluta konto på LinkedIn

Hur avslutar jag mitt konto?

Senaste granskning: 2014-06-09
Rapportera fel i Svar
Visa alla
Dölj alla

Om du avslutar ditt konto så stängs din profil av och all tillgång till dina uppgifter via vår webbplats upphör. Om du har ett Premium-konto så kan du avsluta din prenumeration, men ändå ha kvar ditt kostnadsfria Basic-konto för att behålla din profil, dina kontakter och annan information.

Vänligen observera följande innan du stänger ditt enda konto på LinkedIn:

  • Du kommer inte längre att ha tillgång till dina kontakter eller någon annan information som du lagt till i din profil.
  • Din profil kommer inte längre att synas på LinkedIn.
  • Beroende på hur sökmotorer som Yahoo!, Bing och Google samlar och uppdaterar sin sökinformation kan din information fortsätta visas ett tag. Läs mer.
  • Du förlorar alla rekommendationer och intyg.

Du kan stänga ditt enda konto på LinkedIn under Sekretess och inställningar:

  1. Flytta muspekaren över din profilbild överst till höger på startsidan och klicka på Sekretess och inställningar.
    • Du kan ombes logga in på ditt konto igen.
  2. Klicka på fliken Konto bredvid sköldikonen längst ner till vänster på sidan.
  3. Under avsnittet Användbara länkar väljer du Avsluta ditt konto.

Om du råkat skapa flera än 1 konto på LinkedIn så kan du ta bort eller sammanfoga dubblettkonton.

Vill du behålla ditt konto, men minska antalet e-postmeddelanden?

  • Du kan hantera antalet e-postutskick i avsnittet E-postinställningar på sidan Sekretess och inställningar om du vill minska antalet meddelanden, e-postsammandrag eller andra utskick från LinkedIn.

Var svaret till hjälp?